Qatar

På en køretur i Qatars ørken sad vi fast, fordi der umiddelbart under den tørre overflade stod vand. Det gjorde sandet glat som sæbe. Selvom vi gravede ihærdigt, med de medbragte skovle, og havde store gummimåtter, beregnet til problemer i sand. Så måtte vi til sidst opgive, at komme fri ved egen hjælp.

Hjælpen vi havde ringet efter, havde problemer med at finde os. I en ørken er der ikke mange muligheder, for at give en beskrivelse af, hvor man er, når man ikke har en GPS.

Efter mange timers venten, var vi dog heldige at der kom to 4WD forbi. Den ene blev sat til at trække os fri, men desværre led den samme skæbne som os. Så også den, sad uhjælpelig fast.
Den anden 4WD, blev sendt til en by, hvor der var mulighed for at møde den bil, som ikke kunne finde os. Det var nu blevet mørkt, og vi havde efterhånden siddet der i mange timer. Det begyndte også at blive ret koldt, men heldigvis havde vi nogle grillkul med i bilen, som blev tændt. Det var rart med noget at varme sig på. 

Endelig kom hjælpen frem, en lastbil med spil, som kunne holde på fast grund, og derfra trække os fri.

Spixara er uddød i naturen. I fangenskab findes lidt over 100 stk., heraf ca. 60 stk. hos Qatars Sheikh, Saoud Bin Mohd. Bin Al-Thani, som ejer den private zoo Al Wabra, som jeg besøgte.
I staldene var der fyldt med dyre araberheste
Løbegårde til Gazelleer
Den meget smukke Baira fra Etiopien, er meget sjælden både i naturen og i fangenskab.
Addax antilope som lever i nogle af Saharas tørreste egne, er med en bestand på kun ca. 400, et af verdens sjældneste pattedyr.
Mange sheiker i mellemøsten, holder geparder i private zoos
Her fra falkemarkede i Doha.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.05 | 01:35

Hej jeg vil gerne købe en hun kønnet Rødrygget dværgara sælger i dem?

...
05.05 | 08:40

Hej, I can see you have caiques. How can I contact you for some extra information about them and possibly buying one from you?

...
02.05 | 13:56

Hej
Jeg kan se du har caique .jeg har et par caique der har fået unger , på 9. dagen gav vi den ene ring på dagen efter havde de pillet den af igen hvad gør vi.

...
02.05 | 01:24

Hej
Vi søger en caique til familien. Håber vi kan få hjælp.

...
Du kan lide denne side